Dienstag, 6. September 2016

Mikrovlnná trouba s grilem

Mikrovlnné trouby s grilem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Volně stojící mikrovlnné trouby s grilem. Nabízíme ucelenou nabídku volně stojících mikrovlnných trub s grilem od značek Gorenje, LG, OBH Nordica a další.


Vestavné mikrovlnné trouby s grilem. Do hodin a za skvělé ceny.

Whirlpool Jet Chef JT 4IX nerez. Doprava zdarma Hvězda EURONICS. V eshopu skladem na prodejně ihned. Vytvářejte různé pokrmy pomocí mikrovlnné trouby s funkcí grilu. Nebo jednoduše ohřejte jídlo, které vám zbylo od oběda.


Naše mikrovlnné trouby šetří místo v kuchyni a mají dokonale přizpůsobivý design. Prohlédněte si mikrovlnné trouby. Tato úsporná a účinná mikrovlnná trouba se snadnou údržbou má nerezový vnitřek, který optimalizuje výsledky vaření. IHNED k odeslání, u Vás již 5.

Zobrazit Detail produktu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Milovníkům vaření nabízí mnohem víc možností než pouhý ohřev jídel.


Zkrášlete svou kuchyň prostřednictvím stylové mikrovlnné trouby F300G, která se vyznačuje přední částí z černého skla vsazeného do pláště se vzorem s tenkými liniemi, sladěnou rukojetí, křišťálově modrým displejem a detailním stříbrným otočným ovladačem. Udržujte čistotu díky keramice. Cooking from Fresh Ingredients Made Simple. Jednoduché vaření z čerstvých surovin. Pomocí přednastavených režimů připravíte čerstvé jídlo během několika minut.


Ceny mikrovlnných trub začínají na několika stech korunách a končí u několika desítek tisíc za sofistikované vestavné přístroje. Ty ovšem disponují kromě samotných mikrovln i grilem , případně horkovzdušnou troubou a množstvím funkcí. Je jen na vás a na vašich potřebách, pro jakou se rozhodnete. Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ.


Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky a stopy použití. Stav zboží a příslušenství naleznete ve . Další slevy bílého zboží na Kupi.


K dispozici je celkem automatických programů. Trouba je dále vybavena rozmrazování podle váhy, časovým rozmrazováním, dětským zámkem a časovačem. Skleněný otočný talíř pr.

Rozměry: vnitřní 3(Š) x 2(H) x 2(V) mm, vnější 4(Š) x . Přizpůsobitelná a univerzální mikrovlnná trouba v elegantním designu, která se hodí do každé kuchyně a pro všechny styly vaření. Klarstein Luminance Prime mikrovlnná trouba s grilem , 900W - Klarstein Luminance Prime je kompaktní mikrovlnná trouba do moderních domácností s funkcí grilu. Objem 28l je dostatečný pro přípravu pokrm.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts