Dienstag, 15. Dezember 2015

Mikrovlnná trouba

První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40. Vysloužila si přezdívku Radar range. Tyto první výrobky se používaly výlučně v . Mezi terapeutické metody patří mikrovlnná hypertermie, diatermie. Ohrievať je možné len látky obsahujúce vodu.


Magnetron je speciální elektronka, sloužící jako generátor mikrovlnného záření, konstruovaná s důrazem na výkon a účinnost. V mikrovlnné troubě je to energetický zdroj, pomocí něhož jsou generovány elektromagnetické vlny, zahřívající potraviny. Od druhé světové války je magnetron používán u některých druhů radarů.


Spencer žil u své tety a strýce. Nikdy nedokončil základní školu, od letech musel pracovat na místní pile. Mimoto pracoval ve firmě Wireless. Jídlo se bude pozvolna prohříva během doby, kdy se bude rozehřívat trouba. Slunce kazdy den na zem spousti tunu vlneni, proto . Ohříváme v ní jak tekutiny, tak jídlo.


S používáním mikrovlnné trouby se pojí několik přísných zákazů, o nichž většina z nás dobře ví. V tomto článku se podíváme, jak vlastně mikrovlnka funguje a proč dbát na bezpečnostní pokyny. Budíky, mikrovlnné trouby a další domácí spotřebiče se od ledna zpozdily o šest minut za přesným časem. Může za to spor správců rozvodné elektrické sítě v Srbsku a Kosovu. Johana Matoušková a Kryštof Hádek v seriálu Vzteklina . The original uploader was 吉恩 at Chinese - Transferred from zh.


Commons by Shizhao using CommonsHelper. Téměř každý ví, že mikrovlnná trouba je kuchyňský elektrický přístroj pro tepelnou úpravu pokrmů. Mikrovlny – mikrovlnná trouba. Ne všichni ale někdy slyšeli jméno.


Přejít na: navigace, hledání. Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii. Substantivum, singulár, plurál.


Dále by pacient s kardiostimulátorem neměl nosit mobilní telefon v náprsní kapse na straně kardiostimulátoru a při telefonování by si měl telefon přikládat k uchu na protější straně. Vzdálenost kardiostimulátoru od indukčního vařiče by měla být nejméně cm. Najezte se, kdykoli dostanete chuť. Historie objevu mikrovln. Jak funguje mikrovlnná trouba.


Jak vzniká mikrovlnný ohřev. Jsou mikrovlny zdraví škodlivé.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts