Sonntag, 5. Februar 2017

Mikrovlnná trouba bazar

Známky používání: ano - Funkční: ano. Inzeráty mikrovlnná trouba - aktuální inzeráty na Sbazar. Vestavné mikrovlnné trouby. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny.


Sleva Stále vyráběný model Vhodná pro velké provozy jako jsou nemocnice, catering, restaurace a hotely, kde se zpracovává více porcí naje.

Předchozí majitel produkt používal, ale navrácen byl ve velmi dobrém stavu. Máte vybrané filtry: bazar. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Mikrovlnná trouba v záruce.


Lehce promacknuty pravy bok MT, na funkcnost nema vliv. Prilozen obrazek poskozeni. Počet úrovní mikrovln: 5.

Průměr otočného talíře (cm): 31. Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. Hlavní benefity: Dětská pojistka . Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Maminky vědí, že Dětská mikrovlnná trouba stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Výkon 800W, objem 22l, úrovní výkonu, automatické programy 10x program pro dětské jídlo a sterilizaci lahviček, program pro zdravé vaření, funkce rozmrazování, technologie Cooking Surround – rovnoměrné vaření, expresní . Prodám sterilizátor do mikrovlnné trouby , minimálně používaný.


Sterilizátor ničí bakterie, mikroby ekologicky, bez potřeby použití chemikálií. V inzerci mikrovlnné trouby Elektrolux, Electrolux, Whirlpool, Panasonic a jiné. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


Gastro bazar - gastrobazar. Profesionální mikrovlnné trouby jsou vhodným pomocníkem v restauracích a gastronomických provozovnách. Vybírejte z naší kvalitní nabídky.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Skladem ks Výrobce: Sharp Záruka: roky.


Bazar - Domácnost, zdraví, péče o tělo. Pokud máte zajem o koupi, kontaktujte nás.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts