Freitag, 15. April 2016

Mikrovlnná trouba whirlpool

Usnadněte si práci v kuchyni s vestavěnou mikrovlnou troubou Whirlpool , která přináší jedinečný design spolu s nadčasovými technologiemi. Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý . Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. AMW 7NB je vestavná multifunkční mikrovlnná trouba značky Whirlpool.

Vestavná mikrovlnná trouba s elektronickým ovládacím panelem a černobílým grafickým displejem. Nerezové provedení a zrcadlová skla dvířek propůjčují tomuto spotřebiči luxusní vzhled. Mezi hlavní přednosti této mikrovlnné trouby patří 3D distribuce mikrovln. Designově velmi povedená a svými rozměry sympatická mikrovlnná trouba Whirlpool MAX 1se hodí do malých kuchyní, a proto jsem bylvelice rá že mi byla zapůjčena pro otestování. Vybavení grilem, Crisp talířem, nádobím pro vaření v páře a speciálními programy sešestým smyslem napovídá o možnostech , které . Můžete v ní ohřívat pomocí přednastavených automatických programů.


Díky mechanickému ovládání je manipulace s mikrovlnnou troubou velmi jednoduchá. Trouba má elektronické ovládání, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerezové.

Vnitřní objem trouby je litrů a průměr otočného talíře je cm. Designová, vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 4NB má úrovně výkonu a výkon mikrovln je 750W, výkon grilu je 700W. Funkce Crisp - jedinečný talíř Crisp, systém 3D distribuce mikrovln, . Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool v moderním nerezovém designu ABSOLUTE patří mezi topsellery. Kromě atraktivní designové kombinace skla a kovu si oblíbíte i její jednoduché ovládání pomocí centrálního tlačítka a dotykového černobílého displeje. Praktický je i vnitřní a vnější povrch z nerezu.


Volně stojící multifunkční trouba s 6. Téměř nová bez výrazných opotřebení. Výhodou je nahřátí grilu za pouhou minutu a také jeho samočistící funkce. Mikrovlnná trouba s grilem Křemíkový gril, který dosahuje teploty až 800°C spotřebovává méně energie než tradiční gril. Další slevy bílého zboží na Kupi. Nabízíme však ještě víc!


Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. OBVYKLE SKLADEM doprava zdarma. Nová multufunkční trouba JetChef Premium. Tradiční výkon při přípravě jídla s rychlostí mikrovlnné trouby s využitím předností inteligentní technologie 6.

Distribuce mikrovln 2D Kontrola času mechanická. Typ knoflíků vyčnívající. Defrost Ovládání knoflíky. Otvírání dveří do boku vlevo. Počet a typ skel ve dveřích . Slevy, akce a výprodeje značky WHIRLPOOL.


Akční nabídky na téma mikrovlnná trouba najdete na Skrz. Multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool JQ 2WH. Nové zboží, bez kosmetické vady, pouze rozbalená krabice!


Zboží odesíláme do pracovních dní. Na všechny výrobky provádíme záruční a pozáruční opravy a servis včetně prodeje náhradních dílů a čistících prostředků v kamenném obchodě Perfekt Servis Brno, Václavská 4.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts