Dienstag, 17. März 2015

Figuretta card protector

Geben Sie die erste Bewertung für diesen Artikel ab . Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip. Zoals u met een OV-chipkaart in. Figuretta PU-lederen uitschuifbare Bruin.


De dunne alumium cardprotector bergt maximaal pasjes op.

Met een knopje onderaan, schuift u met een vingerbeweging de p. De pasjeshouder beschermt u tegen diefstal van privacy-gevoelige data op pasjes en creditcards. Kortholderen er coated i lækkert læder, som giver . Beschermt pasjes tegen skimmen – Helpt beschadiging, krassen of breken van de pasjes voorkomen – Ruimte voor pasjes of creditcards – Met handig uitschuifsysteem. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, in leder en . Lederwaren Danielle breidt het assortiment uit.


De handzame portemonnees . Shop with confidence on eBay!

De creditcardhouder is uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit PU-leder in diverse trendy kleuren. Free delivery and returns on eligible orders. You protect yourself against theft of privacy-sensitive data. FIGURETTA Card Protector RFID - Neu bei 1-2-3.


Kleur: cognac met aluminium behuizing (waarin pasjes passen en de andere passen in de wallet zelf)). Veiligheid voor je klanten is belangrijk. Laat ze veilig met hun bankpasjes en IDkaarten op weg.


Zekerheid tegen dieven, dieven die niet kunnen skimmen. De anti-skimming RFID card protectors zijn . De aluminium behuizing in deze handige pasjeshouder blokkeert RFID-scanners. Hierdoor kunnen criminelen pasjes die zijn voorzien van een NFC-chip niet uitlezen en kan . Te koop bij Kofferonline. Met een een schuifje krijg je de pasjes trapsgewijs uit de card protector.


In het hoesje is er nog. De portemonnee is gemaakt van hoogwaardig rundleer en heeft daardoor een stijlvolle uitstraling. Je pasjes zijn veilig opgeborgen dankzij de aluminium behuizing met RFID bescherming.

Dit houdt in dat je pasjes niet op .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts