Montag, 12. Februar 2018

Mikrovlnná trouba vestavná

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL634GSje perfektní volbou pro rozmrazování, ohřívání a další úpravu pokrmů. Mikrovlnná trouba vestavná , nerez, 750W, 22l, 3D distribuce mikrovln, elektronická, zelený grafický displej, . Máte-li možnost, zabudujte ji lépe a bezpečně, sáhněte po vestavné mikrovlné troubě!


MORA premium ochrana proti otiskům prstů dotykové ovládání.

Kč Dostupné v: Mechanické ovládání Počet infra topných těles: Rozměry (šxvxh): 5× 3× 3cm. Porovnání Odstranit z porovnání. Kč Elektronické ovládání Počet infra topných těles: Rozměry (šxvxh): 5× 38 . Díky přednastaveným automatickým programům bude vaše jídlo perfektně připraveno. Nastavíte pouze program a zadáte váhu a stupeň výkonu se nastaví automaticky. Dvířka mikrovlnné trouby se otevírají do levé strany.


MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 4X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA , elektronické ovládání trouby, nerezový vnitřek trouby, možnost.

IHNED k odeslání, u Vás již 4. Usnadněte si práci v kuchyni s vestavěnou mikrovlnou troubou Whirlpool, která přináší jedinečný design spolu s nadčasovými technologiemi. Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý . Je vybavená dětskou pojistkou, která. Pořiďte si mikrovlnnou troubu Concept vhodnou pro celou Vaši rodinu včetně těch nejmenších členů. Obzvláště pak oceníte praktickou dětskou pojistku. Má několik šikovných funkcí jako je funkce rychlého startu, automatické varné a odmrazovací programy s měřením hmotnosti, signalizace při ukončení vaření.


Tato mikrovlnná trouba představuje skvělý doplněk vaší klasické trouby. Ať už chcete uvařit něco rychle a jednoduše, nebo si jen chcete ohřát něco z chladničky, můžete se spolehnout na tuto intuitivní a snadno použitelnou mikrovlnnou troubu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Minutka elektronická min.


Otočný talíř Průměr cm. Zadní kruhové topné těleso. Automatické váhové rozmrazování. Dětská bezpečnostní pojistka.

Akustický signál ukončení programu . Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. AutoPilot 7: každé jídlo je perfektně připraveno díky přednastaveným automatickým programům. Váhová automatika: stačí jen vybrat program a zadat . Vysoký výkon až 900W vám ušetří čas přípravy.


TFT displej: výborná čitelnost z jakéhokoliv úhlu pohledu. Control Plus: zaručuje úspěch při .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts