Mittwoch, 11. Februar 2015

Damla sakızi

Aslında sıvı olan damla sakızı güneşte kurutularak sert ve dağılgan yarı saydam damlacıklar haline getirilir. Ağızda çiğnendiğinde yumuşar ve mat parlak beyaz renk alır. Başta buruk bir tadı olmasına rağmen bir süre çiğnendiğinde ağza çam kokusunu andıran bir ferahlık verir.


Unutulmaya yüz tutan bir değerimizi daha hatırlatmak istedik. Karşınızda tüm ayrıntıları ve mis kokulu tarifleriyle damla sakızı ve damla sakızlı tarifler. Sakız ağacından elde edilen damla sakızı üretimi Ortaçağa kadar . Bölgenin kendine has nemli rüzgârı, sıcak ve toprak özelliği, kışın don olmaması, bu ağaçların dünyadaki yetişme koşullarının tek sağlanabilmesinden kaynaklanır. Türkçe online sözlük Tureng. Damla Sakızının Faydaları Nelerdir?


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Lütfen bu renkte ürün seçin. Yeni aylık bültenimizde dekorasyon trendlerini ve fikirlerini keşfedin.


Hangi kahveler damla sakızı ile aromalandırılabilir sorusunu Kahve Sanatı Ustası Yunus Çakmak görüntülü. DAMLA SAKIZI MACUNU FAYDALARI. Kokusu ile birlikte içinde bulunduğu her şeye farklı bir tat katar. Mis kokusu ve ağızda hoş bir anı gibi kalan tadıyla beraber damla sakızının birçok faydası vardır.


Geleneksel bir tat olup bir çok aromayla kombine edebilirsiniz. Tavsiye edilen kullanım oranı: 5-arasıdır. Hafif yada yoğun aroma tercih edenler için kullanım önerimizdir. Standart tatta ürün elde etmeyi sağlar. Kıvamı idealdir, üst tabakası çatlama ve kopma yapmaz.


Fakat çok yakınında bu işi yapan ciddi bir rakibi var! Ağzınızda adeta şenlik yaşarsınız. Damak tadı ve aroması içimini kolaylaştırmaktadır.


RÜN AÇIKLAMASI Sakız adasından getirttiğimiz damla sakızı 1orjınal macunudur. Sabah kahvaltınızda,tatlilarınızda,kurabiye ve kek yapımında kullanabilir. Kahvenıze bır kaşık ilave ederek verdiği lezzetin keyfini süreceğiniz bir üründür. Sabahları aç iken bir kaşık tüketimi mide rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinir ve . Genel olarak Ege Denizi kıyılarında bu bitkiye rastlanmaktadır. Kanarya Adaları, Akdeniz kıyıları gibi ılıman iklim kuşağının doğal bitkilerinden bir tanesidir.


Bol köpüklü Türk kahvesi yapabileceğiniz onlarca tat ve koku barındıran Kahve Dünyası damla sakızı aromalı Türk kahvemizi 1gr. Helicobacter Pylori isimli bakteriyi yok etmektedir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts