Montag, 22. September 2014

Mikrovlnná trouba škodlivost

Jsou mikrovĺnky a mikrovlny škodlivé ? Kočka, upečená v mikrovlnce, nepřežije. Stejně tak batole, které tímto způsobem zavraždila jedna matka v USA. Dokud neměly dvířka s bezpečnostní pojistkou, dala . Mike Adams, editor NaturalNews. Nárůst široce rozšířeného nedostatku živin v západním světě koreluje téměř dokonale se zavedením mikrovlnné trouby.


Zabývá se mimo jiné také fyzikální podstatou mikrovlnného ohřevu. Spencer 1) pracoval u zbrojařské společnosti Raytheon, která během druhé světové války i po ní vyráběla součásti pro radarová zařízení – radiolokátory. Průmyslové mikrovlnné trouby mohou mít i výkon přes 3kW, ale s těmi . Zjednodušeně lze říci, že mikrovlny prochází izolanty, dorážejí se od kovových materiálů a rozkmitávají molekuly vody, tuku a cukru. Z tohoto principu je zřejmé, že narozdíl od běžného . Dochází ihned k poškozování sítnice očí ( zelené a šedé zákaly) A také se vyhýbat dalším zdrojům mikrovln: - netelefonovat s mobilem přímo u hlavy!


Je to už zhruba let, co se mikrovlnná trouba začala v domácnosti poprvé používat celkem masově. V době, kdy si ji koupili první domácnosti, byli lidé doslova uneseni z toho, jak funguje. Možná i vy ještě vzpomínáte na dobu, kdy jste do ní dali ohřát jídlo a za minutu jste ho mohla vytahovat teplé.


Weiter zu Je záření z mikrovlnné trouby škodlivé ? Nicméně si pamatujte, že se jedná o elektromagnetické záření, takže ne každé záření je zdraví škodlivé. Dovede jídlo pouze ohřát, stejně jako třeba elektrický vařič, s tím rozdílem, že při tom využívá trochu jiný fyzikální princip. Mikrovlnné záření: Původ mikrovlnky, vědecké průzkumy, uzákoněný zákaz.


Někteří lidé k nim ale stále ještě nemají důvěru. Marcela Antošová se proto v poradně Apetýtu ptala na bezpečnost používání mikrovlnek. Co tě čeká v článku „Mikrovlnka a zdraví“: Popis mikrovln. Názory odborníků na mikrovlnnou troubu.


Jeden ze známých odborníků - fyzik ze Státního zdravotního ústavu, který dodnes přednáší na katedře ČVUT tvrdí, že jsou to . Jak se bránit škodlivosti. Dnes má mikrovlnku snad každá domácnost. Vědci ještě před pár lety volali: mohou škodit zdraví! UVNITŘ: JAK PŮSOBÍ ZÁŘENÍ? Podobně jako dnes varují před mobilními telefony.


Plochy, na které dvířka doléhají, musí být udržovány čisté a nesmí být poškozena vnější skříňka trouby. Zjistí-li se závady nebo jsou-li části zařízení poškozené, nesmí se trouba používat dříve, než ji opraví kvalifikovaný servisní technik. Jídlo se bude pozvolna prohříva během doby, kdy se bude rozehřívat trouba.


Mikrovlnná energie se v těle člověka absorbuje a zahřívá exponovanou . Autoři-rky tohoto webu: co na škodlivost mikrovlnky říkají min. O žádné zabijácké stroje se ale nejedná. Nebezpečnost mikrovlnného ohřevu je argumentována – kromě tvrzení, že pravdivost o jeho škodlivosti je úmyslně zamlčována – dvěma důvody: prvním je zdravotní riziko mikrovlnami.


Poplašné články o škodlivosti mikrovlnných trub čas od času proběhnou médii a postraší čtenáře tvrzením, že kdo tenhle přístroj má, škaredě si zahrává…. Prokázaná nebezpečí užívání mikrovln! Obracím se proto na vás, jestli víte o této věci bližší informace.


Předem děkuji za odpověď. Téma škodlivosti mikrovln může sloužit například jako námět na zajímavý referát, při kterém student prokáže, do jaké míry umí vybrat z různých materiálů .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts