Montag, 11. Juli 2016

Cuptor cu microunde beko

Sigur si usor de depozitat in orice locuinta, cuptorul tau cu microunde Beko iti permite atat sa prepari sau sa incalzesti mancarea cu ajutorul microundelor, cat si sa rumenesti preparate pentru care altfel ar trebui sa folosesti un cuptor clasic. Astfel, poti combina cele doua moduri de functionare pentru rezultate optime sau. Consultati oferta pe compari, cumparati la cel mai bun pret din magazin. Compara Adauga la Favorite . Drept de retur in 10- de zile.


Functia dezghetare iti permite sa decongelezi rapid ingredientele pentru preparatele tale preferate. Intra acum si comanda online. Livrare rapida in toata tara. Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAS.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Cuptoare cu microunde pe site. Dupa ce citesti rapid informatiile prezentate pe aceasta pagina, ai toate sansele sa poti identifica pe cont propriu cel mai bun cuptor cu microunde Beko. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Solutia ideala pentru pregatirea carnii.


Alimentele congelate se vor dezgheta usor la temperatura camerei. Capacitatea cuptorului este de litri. Pret competitiv, livrare rapida si rate fara dobanda. Functia Grill reprezinta solutia ideala pentru pregatirea carnii sau rumenirea la suprafata a alimentelor. Cu cat puterea e mai mare, cu atat mancarea se va incalzi mai repede.


De asemenea, daca vrei sa gatesti un preparat folosind un ingredient congelat, nu mai e nevoie sa-l lasi la . Daca intentionezi sa pregatesti o tarta cu fructe de padure, iar fructele sunt congelate, nu e nicio problema. Disponibilitate: Indisponibil Garantie Produs: luni. CARACTERISTICI TEHNICE:Culoare:inoxDimensiuni (LxAxȊ): 45. Vezi oferta noastra online. W, Grill, Alb 34lei.


Diametru platou rotativ (cm). Caracteristici speciale. Blocarea functiilor cuptorului va impiedica accesul copiilor. Suport rotativ din sticla . Putere microunde (W), 700.


Alege din oferte pentru cuptor cu microunde beko.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts